ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

ЗЛАТИБОР: БИЗНИС И ЛИДЕРЕСТВО – ПРЕДАВАЊЕ НЕМАЊЕ АНТИЋА У ИБЦ НА ЗЛАТИБОРУ

1 min read
Čitaj mi

“Ниједну компанију не можете преко ноћи направити, можете само да пропаднете преко ноћи”

 Иновациони бизнис центар Златибор угостиће Немању Антића,  познатог предузетника, успешног бизнисмена, власника Милитарy Схопа, а предавање на коме ће говорити о предузетништву биће одржано 25. августа у 18:00 у Конференцијској сали ИБЦ Златибор.

Успешан у бизнису, али и популаран на друштвеним мрежама, подкастима, и готово свим скуповима на којима се говори о моделима и начинима савременог пословања, Антић је посебно популаран код младих, али и афирмисаних који би да науче нешто ново, или да се потврде у жељи да свој животни пут назову успешним.
Савет који даје предузетницима “труди се више, нико ти не брани” јесте и мото његовог успеха, када је, након формалног образовања на Економском факултету у Београду, МБА студијама у Великој Британији, оставио из себе каријеру у државној служби и окренуо се предузетништву. Везано за успех Милитарy Схопа Београд, Антић каже да, више од резултата, истим сматра амбијент и средстава којим су се издвојили на тржишту.

На својим предавањима  бави се темама предузетништва, успеха, начина руковођења, лидерству, ефикасном структуирању капацитета, али и основним животним постулатима на којома се заснива бизнис и обрнуто. Тема  коју ће говорити је “БИЗНИС И Лидерство”

Пријава је бесплатна  и то путем линка https://forms.gle/sNqrae96hXri4tk69  а број места је ограничен.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.