ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

ЛУЧАНИ: ПРИЈЕМ ЗА НОСИОЦЕ ВУКОВИХ ДИПЛОМА

1 min read
Čitaj mi

У Лучанима је данас одржан свечани пријем вуковаца и ђака генерације из основних и средње школе са територије општине Лучани. Председник општине Лучани, Миливоје Доловић је у име локалне самоуправе ученицима уручио поклоне, лаптопове, честитао на постигнутим резултатима и пожелео срећу у наставку школовања. Од локалне самоуправе лаптопове је добило 14 ученика и то: један вуковац из Средње школе  „Драгачево“ Гуча, шест вуковаца из ОШ „Милан Благојевић“ у Лучанима, три вуковца из ОШ „Академик Миленко Шушић“ у Гучи  и четири вуковца из ОШ “ Котража“ у Котражи.

„Данас општина Лучани наставља лепу праксу коју смо започели пре три године. Нашим драгим вуковцима, укупно их je 14 , данас су уручени пригодни поклони од стране локалне самоуправе. Они су добили лаптоп рачунаре који ће им користити у наставку школовања. Ми, као локална самоуправа, трудимо се да омогућимо услове за бољи друштвени живот младих у Лучанима. Сутра, 1. септембра, после 18. година коначно пуштамо у рад спортску халу у Лучанима. Све је завршено и дајемо је издвојеном одељењу Средње школе “Драгачево“  Гуча на газдовање. Ове године је новина и то да ће сви наши одлични ђаци са територије општине Лучани, од петог до осмог разреда, као и ученици средње школе, у току наредне недеље добити ваучере за ноћно и дневно купање на базену у Спортском центру у Гучи, који ће важити до краја ове и наредне године“, рекао је данас председник општине Лучани, Миливоје Доловић.

Лаптоп рачунаре данас су добили следећи  ученици: Јана Домановић, Средња школа „Драгачево“ Гуча:, ОШ „Милан Благојевић“ Лучани: Николина Зечевић, Кристина Јовановић, Јана Пантелић, Владимир Петровић, Вук Стевановић, Урош Радисављевић, ОШ „Академик Миленко Шушић“ Гуча : Магдалена Марковић, Теодора Ракићевић, Милица Васиљевић,   ОШ „Котража“ Котража: Дуња Вујичић, Јелена Маринковић, Милица Филиповић, Наташа Филиповић.

 

извор: лучани.рс

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.